dissabte, 4 de juny del 2011



El 16 de març, es van lliurar els premis “Mots passants” del Departament de Filologia Francesa i Romànica de la Universitat Autònoma de Barcelona. Era la 15a edició d’aquests premis adreçats al públic adolescent d’instituts de Catalunya. Aquests treballs s’han de presentar en llengua francesa i enguany el nostre alumnat de francès de 4t d’ ESO i de 1r de Batxillerat van quedar finalistes.

A la jornada de Portes Obertes per al lliurament d’aquests premis, van quedar guanyadors en la modalitat d'audiovisual el treball “La pub du concours” realitzat per Laura Luque, Marta Muntada, Alba Roca i Mina Fernàndez.






La pub du concours from albertfons on Vimeo.




El 2n premi per la mateixa modalitat el van guanyar pel treball “Le futur n'est pas écrit” Marina Muñoz, Núria Jiménez, Iñaki Lamúa i Paul Juvé.




Le futur n'est pas écrit from albertfons on Vimeo.



Tanmateix cal dir que la resta de finalistes de 4t d’ ESO que van rebre el tercer premi van ser Ivana Vence, Bea Ibañez, Mercè Pérez i Raquel Picón pel treball “Écoute ta Passion” d’una banda i d’una altra Josep Oltra, David Panisello, Ruben Mena i Jordi Agell pel treball “L’antisèche”. L’alumna de 1r de batxillerat Marta Blanco també va rebre et tercer premi pel seu treball literari “Je serai toujours ton papillon”.

En aquest acte on van ser convidats com a jurat, personalitats de la cultura francòfona, catalana i universitària també es van lliurar el premis de traducció a M. Teresa Gallego per la traducció de l' Horitzon de Patrick Modiano i a Andreu Subirats per la traducció de Les Balades de François Villon.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada